Taxi-B
Bears

Over ons


Taxi-B is een klein taxibedrijf welke alleen werkt op afspraak. 

Opgericht in 2018 in Bears een kleine plaats vlakbij Leeuwarden.

Een taxi bestellen via de telefoon 06-20 679 349 en direct weten wat de rit gaat kosten. Ideaal en geen stress, geen verassingen.

Mijn naam is Henk de Bruin

Met mijn vrouw Marjo woon ik in Bears aan de Bearsterdyk nr 4 9025 BR Nou weet u ook waarom het Taxi-B heet.Al meer dan 30 jaar heb ik ervaring op een touringcar bij de firma Paulusma in Drachten. Zo'n beetje alle landen in Europa heb ik wel gezien en de meeste steden ook. Soms met een kleine bus van 25 personen maar ook wel met een dubbeldekker waar 90 personen in passen. Kortom mijn rijervaring is enorm. Die ervaring gebruik ik in de taxi welke ik op de meest comfortabele en veilige manier bestuur. U zult zich volkomen relaxed en veilig voelen tijdens de rit. Immers we hebben niet altijd te maken met een tikkende taximeter dus ook dat geeft rust. (zie voor de uitleg op de HOME pagina)

De Taxi van Taxi-B is uitgerust met camera systemen die de weg situatie registreert bij nood of incident. Dit systeem is gekoppeld aan een tracking apparaat die exact de gereden snelheid realtime opneemt en weergeeft. Aan de hand hiervan kan de verzekering worden berekend. Goed rijgedrag verminderd elke maand de premie van een toch al dure taxiverzekering. Zodoende is Taxi-B uitmuntend verzekerd voor elke situatie. Taxi-B houdt zich daardoor exact aan de maximum snelheden. Dat is veiliger, zuiniger (dus beter voor het milieu) én goedkoper, immers minder hard rijden bespaart niet alleen brandstof maar ook slijtage aan remmen en banden. Bovendien zal u als passagier zich uiterst op u gemak voelen. Relaxed rijden is voor alles en iedereen beter.

Taxi-B is daarom TX keur gecertificeerd. Dit keurmerk ziet toe op correct en veilig vervoer per taxi. 

Taxi-B is meer dan uitstekend verzekerd bij TRAKSI dé taxi verzekering bij uitstek.


Bestel uw taxi en ervaar het zelf. Bel 06-20 679 349 of klik HIER


Taxi-B

Bearsterdyk 4

9025 BR Bears

Telefoon : 06-20 679 349

Email: info@taxi-b.nl

K.v.Knr. 72139161

Btw nr. NL001432915B85

Eigenaar:

H de Bruin 

E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn